Que no El Bulli, és el restaurant de l´hotel Sant Roc, a Solsona, un restaurant que, per estar situat en un emblemàtic edifici modernista d´aquesta ciutat ha sabut estar totalment a l´alçada del seu entorn en la seva decoració. Molt elegant però sense caure en el recargolament. Grans finestrals coberts amb cortines de seda transparent, portes de vidrieres i aranyes al sostres, però tot això contrastat amb un toc de modernitat en el mobiliari i els quadres.
La seva cuina és excel.lent. Plats de tota la vida però amb un toc avantguardista, com poden ser el Tournedó farcit de carbassa i amb crema de codonys, la coca de rap amb espinacs i ceba a la taronja, o el carpaccio de peus de porc amb llagostins. I entre tots els suculents plats et poden fer dubtar, una altra difícil elecció: la carta d´aigües.
FITXA
Pça de Sant Roc s/n // 25208 Solsona
Tlf: 973 48 00 06
Tipus de cuina: d´autor
Plats estrella: Foie mi-cuit farcit de codony, Turbot rostit
Bodega: variada carta amb més de 200 tipus de vins
Preu mig: 50€
Fumadors: no es pot fumar
Saló per grup: sala cargol, per a grups reduits, d´unes 10 persones
No hay comentarios:
Publicar un comentario