miércoles, 7 de noviembre de 2007

CAN MARTÍ: Cuina casolana sense estovalles de quadres

Can Martí no és el típic restaurant de cuina casolana. No fa olor de carn a la brasa, ni et serveixen sangria ni hi ha estovalles de quadrets. A Can Martí sí que es mengen cargols, escalivada, bacallà i pà amb tomàquet, però en un entorn elegant i acompanyat de bons arrossos, unes excel.lents carns i vaixelles de porcellana.

Es troba en ple centre de Sitges, molt aprop del carrer del pecat, en una antiga caseta reformada. És un local molt ampli, amb grans salons abovedats i alguns espais més petits, ideals per a acollir-hi a grups. La seva decoració és tradicional, terra de rajola, parets de color ocre combinades amb pedra i el sostre d´un blau intèns, tot molt pensat per a crear un espai bastant acollidor on poder passar una estona molt agradable menjant els plats de tota la vida i acompanyants d´un bon vinet.



FITXA

c/Espanya,10

Tlf: 93 894 41 14

Horari: tanca els dimecres

Tipus de cuina: casolana

Plat estrella: els bacallàs

Bodega: molt extensa

Preu mig: 30€

Menús: menú de migdia i menús de grups a partir de 30€

Accés minusvàlits: està adaptat

Veure carta

La seva web

No hay comentarios: