miércoles, 25 de junio de 2008

L´HOSTALET: La millor cuina volcànica

No és gens estrany trobar un lloc on es mengi bé a la Garrotxa, doncs la comarca gaudeix d´una gran riquesa gastronòmica i d´uns productes autòctons de gran qualitat, que han donat a la seva cuina, coneguda com a cuina volcànica, un merescut renom. Però d´entre tots els restaurants, L´hostalet és un dels que val la pena trepitjar.

Situat al bucòlic poblet dels Hostalets d´en Bas, a l´antic camí rural de Vic a Olot, el restaurant ocupa una antiga casa molt ben restaurada, que conserva els pilars de pedra i les voltes del menjador. És un local ampli(té 3 salons diferents amb una capacitat de 150 persones), dotat de l´elegancia que dóna la contraposició de les estovalles blanques i les parets de pedra i de tracte molt familiar.

La seva carta és bastant extensa, i els seus plats molt abundants. És recomanable compartir algun primer (com el milfulls de patata amb botifarra del perol i crema de ceps) per poder arribar amb gana a les postres (la majoria d´elles d´elaboració casolana).

En definitiva, és un restaurant excel.lent on, ja sigui pels seus preus com per la seva qualitat, acull a un ampli ventall de clients.

FITXA

Horari: tanquen els dilluns a la nit, els dimarts i els vespres dels dies festius.

Tipus de cuina: volcànica amb productes de la zona

Plat estrella: milfulls de patata amb botifarra del perol i crema de ceps; cebes farcides.

Bodega: no és gaire complerta, però es pot trobar una bona mostra de diferentes D.O.

Preu mig: 25€

Fumadors: no es pot fumar

Per anar-hi amb nens: del tot aconsellable

Recomanable per a: qualsevol persona que estigui per la Garrotxa

No hay comentarios: